LOCALIZACIO

​SITUACIÓ

Sant Esteve de Palautordera, està situat al Vallès Oriental, a l'entrada del parc natural del Montseny, a uns 40 minuts de Barcelona i de Girona. Té l'autopista (sortida Sant Celoni) a uns 6 km, el tren a uns 4 km i la platja a uns 25 km. La seva ubicació ofereix la possibilitat de treballar a la ciutat comtal i viure fora de l'estrès urbà. El poble se situa a proximitat d'altres centres urbans i econòmics.

EL POBLE 

 

Sant Esteve de Palautordera és un poble d'uns 2200 habitants, dinàmic, que ofereix tots els serveis necessaris, entre els quals, farmàcies, comerços, supermercat, banc, escoles (infantil i institut), bars, restaurants, .... tenen un teatre , és el poble on està establert el Circ Cric, hi ha un CAP a 2 km de la promoció i un hospital a 5 km, i està situat a prop d'altres centres urbans.

 

Poble antic, la seva història es reflecteix en la seva església romànica, les seves cases típiques del carrer major i els castells dels voltants (Castell de Fluvià, Castell del Morro). 

Sant Esteve de Palautordera és un poble que malgrat el seu atractiu, ha sabut créixer sense eufòria, mantenint el seu esperit autèntic i les seves tradicions. És un poble molt animat i a més té molt bons restaurants, que ofereixen una gastronomia tradicional o contemporània variada.

 

El poble té molt bona reputació a la regió degut a les seves múltiples característiques i la seva qualitat de vida, el que ha atret nombroses famílies de poder adquisitiu mitjà / alt.

GAUDIR D'UN ENTORN NATURAL

 

Sant Esteve de Palautordera està envoltat per la natura i ofereix moltes possibilitats d'activitats a l'exterior, el que representa un fantàstic terreny d'aventura per als joves. Hi ha moltes possibilitats de fer excursions, a peu, amb bicicleta, a cavall (hi ha 2 hípicas), i d'altres activitats diverses o esportives

SITUACIÓ DE LA PROMOCIÓ

La promoció té una ubicació òptima al poble, atès que Sant Esteve de Palautordera és un poble allargat i que té una lleugera pendent. La ubicació ofereix la tranquil·litat de la perifèria i la proximitat del centre, en estar a 50 m del carrer principal. També es gaudeix d'una vista panoràmica per als pisos, sobretot àtics i les cases i d'una orientació al sol òptima per tots els habitatges. 

 Informació no contractual 

© Tots els Drets Reservats, 2021 Can Flege Park sl